Home Traprenovatie Materiaal Trapleuningen Over ons Galerij Referenties FAQ Offerte Contact

Onze ervaring is uw garantie

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Bel ons voor
meer info:
0485 - 455 503

traprenovatieTraprenovatie Valkenswaard

Een trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdelen. Een traprenovatie in Valkenswaard geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake. Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt.

Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Valkenswaard de trap renoveren. 

Traprenovatie in Valkenswaard

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar men ondervindt daar steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat.

U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Valkenswaard. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie Valkenswaard >>

Trapbekleding PVCMateriaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Valkenswaard

Uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw Traprenovatie. Bij traprenovatie Valkenswaard wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Valkenswaard

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Valkenswaard. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op.

Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie Valkenswaard is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur. 

rvs trapleuningOok renovatie van trapleuningen en balustrades.

Een mooie, bijpassende trapleuning of ballustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. 

Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en ballustrades >>

Voordelen van traprenovatie Valkenswaard

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

1. Traprenovatie Valkenswaard binnen 1 dag 6. Duurzaam
2. Zonder hak- of breekwerk 7. Geluiddempend
3. Topkwaliteit 8. Veilig (door antisliplaag)
4. 10 tot 20 jaar garantie 9. Schoon en hygiënisch
5. CBW-erkend 10. Gemakkelijk te onderhouden

Bekijk ook de foto's van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Referenties

Bekijk alle referenties >>

Contact

Meer informatie over traprenovatie Valkenswaard? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl of bel naar 0485 - 455 503. 

 

Traprenovatie Valkenswaard. Valkenswaard waarvan 1,15 km² water). De gemeente Valkenswaard maakt deel uit van de plusregio SRE. De huidige gemeente is ontstaan in 1934 door samenvoeging van de toenmalige gemeenten Valkenswaard, Dommelen, en Borkel en Schaft.