Home Traprenovatie Materiaal Trapleuningen Over ons Galerij Referenties FAQ Offerte Contact

Onze ervaring is uw garantie

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Bel ons voor
meer info:
0485 - 455 503

traprenovatieTraprenovatie Bergen

Een trap is in veel huizen een van de meest in het oog springende onderdelen. Een traprenovatie in Bergen geeft het interieur in één dag een compleet vernieuwd gezicht. Eigenlijk is er van echte renovatie geen sprake. Een bestaande trap wordt namelijk vaak flink verfraaid en vernieuwd. Bij Wolfs Traprenovatie, een in het renoveren van trappen gespecialiseerd bedrijf, blijft de bestaande trap de basis waarop wordt gewerkt.

Wolfs Traprenovatie is gevestigd in Mill en kan op locatie in de buurt van Bergen de trap renoveren. 

Traprenovatie in Bergen

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen, maar men ondervindt daar steeds meer nadelen van. Het is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In veel huishoudens moet de vloerbedekking weg van de trap en gaat men op zoek naar een andere vorm van trapbekleding zoals laminaat.

U kunt uw trap nu laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie in Bergen. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd.

Lees meer over traprenovatie Bergen >>

Trapbekleding PVCMateriaalkeuze voor de renovatie van uw trap in Bergen

Uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt wanneer wij aan de slag gaan met uw Traprenovatie. Bij traprenovatie Bergen wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal, laminaat CPL/HPL met aluminium legering of PVC/Vinyl. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

Lees alles over het materiaal >>

Onze werkwijze: traprenovatie op locatie in Bergen

Wolfs Traprenovatie verzorgt traprenovatie op locatie in Brabant, Zuid- en Midden-Gelderland en Noord-Limburg. Dus ook in Bergen. Wij hebben uiteraard de juiste materialen en mogelijkheden tot onze beschikking om een renovatie overal uit te kunnen voeren. Uw woonkamer wordt geen werkplaats, want wij gaan professioneel te werk en leveren alles netjes en opgeruimd op.

Iedere trap en elk interieur is anders. Traprenovatie Bergen is daarom echt maatwerk. Wolfs komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt kiezen uit verschillende materialen, kleuren en de manier van aanpak van de renovatie. Wij adviseren u graag over een maatwerktrap die past in uw interieur. 

rvs trapleuningOok renovatie van trapleuningen en balustrades.

Een mooie, bijpassende trapleuning of ballustrade, maakt de uitstraling van uw gerenoveerde trap nog completer. 

Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen en balustrades met ledverlichting. U kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren.

Bekijk de mogelijkheden voor trapleuningen en ballustrades >>

Voordelen van traprenovatie Bergen

De voordelen van het kiezen van Wolfs Traprenovatie!

1. Traprenovatie Bergen binnen 1 dag 6. Duurzaam
2. Zonder hak- of breekwerk 7. Geluiddempend
3. Topkwaliteit 8. Veilig (door antisliplaag)
4. 10 tot 20 jaar garantie 9. Schoon en hygiënisch
5. CBW-erkend 10. Gemakkelijk te onderhouden

Bekijk ook de foto's van de trappen die wij hebben gerenoveerd >>

Referenties

Bekijk alle referenties >>

Contact

Meer informatie over traprenovatie Bergen? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl of bel naar 0485 - 455 503. 

 

Traprenovatie Bergen. Bergen (Noord-Limburgs: Baerge) is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente telt 13.236 inwoners (1 november 2013, bron: CBS) en heeft een oppervlakte van zo'n 110 km² (waarvan slechts enige km² water)..