Home Traprenovatie Materiaal Trapleuningen OverĀ ons Galerij Referenties FAQ Offerte Contact

Onze ervaring is uw garantie

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Bel ons voor
meer info:
0485 - 455 503

Traprenovatie: uw trap in een nieuw jasje

Veel mensen hebben vloerbedekking op de trap liggen. Helaas ondervindt men daar steeds meer nadelen van. Vloerbedekking is lastig schoon te krijgen, stofgevoelig en daardoor niet bevorderend voor mensen met allergische reacties. In steeds meer huishoudens gaat de vloerbedekking dan ook van de trap in ruil voor een andere vorm van trapbekleding en ook in nieuwbouwhuizen gaat men steeds vaker over op een onderhoudsvrije en duurzame vorm van trapbekleding. Bij traprenovatie, wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. Het resultaat is een veilige, stroeve en praktisch onverslijtbare toplaag, die jarenlang meegaat.

Dc98 001

Trapbekleding zonder breekwerk, veilig en onderhoudsvrij

U kunt uw trap op korte termijn laten renoveren door de vakmensen van Wolfs Traprenovatie. Er komt geen hak- en breekwerk aan te pas en uw wanden, behang en vloer worden absoluut niet beschadigd. Door deze vorm van trapbekleding worden de trappen geluiddempend gemaakt en zijn deze veilig en makkelijk te onderhouden. Na het opmeten van uw trap vinden praktisch alle werkzaamheden buiten de deur plaats. Geen gezaag, geschuur of andere overlast in huis dus.

De mogelijkheden

U heeft de keuze uit veel modellen en designs, kleuren en materiaal. Zowel dichte als open trappen kunnen bekleed/gerenoveerd worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om van een open trap een dichte trap te maken. U kunt er zelfs voor kiezen om uw overloop dezelfde stijl te geven als de trap. Het renoveren kan in 1 à 2 dagen gebeurd zijn, afhankelijk van de trap en uw wensen. Waar u ook voor kiest: het eindresultaat mag er altijd zijn!

Meer informatie

Overweegt u uw trap te renoveren? Dan zijn wij u graag van dienst! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op per mail info@wolfstraprenovatie.nl of bel naar 0485 - 455 503. 
 

Voor Na
Traprenovatie vooraf Traprenovatie achteraf

Voor

Traprenovatie vooraf

Na

Traprenovatie achteraf