Home Traprenovatie Materiaal Trapleuningen OverĀ ons Galerij Referenties FAQ Offerte Contact

Onze ervaring is uw garantie

Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in uw huis. Een traprenovatie geeft uw interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt uw trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Bel ons voor
meer info:
0485 - 455 503

Materiaalkeuze voor de renovatie van uw trap

Bij Wolfs Traprenovatie is uw bestaande trap altijd de basis waarop gewerkt wordt. Bij traprenovatie wordt de bestaande trap voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van een speciaal ontwikkeld materiaal. De toplaag is veilig, stroef, praktisch onverslijtbaar en gaat jarenlang mee.

PVC/Vinyl

Trapbekleding PVCHet materiaal PVC (polyvinylchloride) wordt steeds populairder voor gebruik voor vloeren en traptreden. PVC/vinyl trapbekleding is voorzien van een extreem sterke toplaag en slijt daardoor nagenoeg niet. Het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. PVC/vinyl is in veel verschillende kleuren en houtpatronen verkrijgbaar. 

 

HPL/CPL

laminaat hpl high presure laminateHet materiaal HPL (High Pressure Laminate)/CPL (Continuous Pressed Laminate) is een duurzaam materiaal dat zeer duurzaam en slijtvast is. In de toplaag zit een aluminiumlegering en het materiaal heeft daarnaast een antislipoppervlak. HPL/CPL is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en houtpatronen.